CONGOST DE FET I MURALLA DE FINESTRES

El congost de Fet, es un paratge completament salvatge que nomes es pot travessar per aigua, amb kayak o vaixell. Transcorre entre impressionants penya-segats que es reflecteixen a l’aigua de color turquesa i ens ofereixen un espectacle suggeridor i canviant.

La Muralla de Finestres es un paradís per els amants de de la natura. Un  paratge únic per la seva bellesa i interès natural i històric. La disposició vertical de les capes de roca, unit als processos d’erosió que han actuat sobre elles, han donat lloc a una curiosa forma de muralla

El Congost de Fet: naturalment perfecte

El congost de Fet és una meravella natural amb una gran varietat de paisatges i formacions rocoses sorprenents. Tallat pel riu Noguera Ribagorzana, el congost ofereix un espectacle visual amb les seves parets verticals de pedra calcària que s’eleven fins a 200 metres d’altura. Aquesta configuració geològica impressionant crea un entorn únic i espectacular que fascina els visitants.

La Muralla de Finestres: simplement espectacular

La Muralla de Finestres és una impressionant formació rocosa en forma de mur, que s’alça majestuosament a les serres marginals del Montsec, enmig de l’embassament de Canelles. Aquesta estructura natural, amb les seves parets de pedra totalment verticals i impressionants, ofereix un paisatge espectacular i panoràmic. Entre les línies d’estrats hi ha l’ermita romànica de Sant Vicenç (s.XI) i les restes d’un castell medieval. És una de les atraccions més emblemàtiques de la zona i una parada obligada per als amants de la natura.

ACTIVITATS

Activitats

Kayak Congost de Fet

Anada amb kayak i tornada amb kayak.

Kayak Muralla de Finestres

Anada amb kayak i tornada amb kayak.

Vaixell Muralla de Finestres

Anada amb vaixell i tornada a vaixell.