Qui som

Montsec Activa

Montsec Activa és una empresa especialitzada en turisme actiu i les activitats a la natura, fundada l’any 2005. Som professionals en el sector i el nostre objectiu principal és tenir cura de tots els detalls, per garantir que les nostres activitats es desenvolupin amb èxit.

Montsec Activa està inscrita en el registre d’Empreses Organitzadores d’Activitats Fisicoesportives en el Medi Natural de la Generalitat de Catalunya amb nº C 179 i és Empresa Adherida a la Federació Catalana de Piragüisme.

Instal·lacions Montsec Activa
Àger i el Montsec

El nostre entorn

Situada al peu del Montsec, la Vall d’Àger és un indret privilegiat per gaudir del turisme actiu i de les activitats a la natura.

Els embassaments de Canelles, Camarasa i Santa Anna, amb els seus espectaculars paratges, són el marc ideal per la pràctica del Kayak, Canoa, Paddle surf, la Pesca esportiva i les Excursions amb Vaixell.

El Montsec és una de les millors zones de vol lliure del món. Podràs tenir una experiència inoblidable volant amb Parapent Tàndem, pilotat per un pilot professional.

I si el que t’agrada és la BTT o el Senderisme, tens al teu abast 500Km de rutes senyalitzades de tots els nivells.

El Montsec ha estat distingit com a Reserva Starlight, per la seva especial qualitat del cel nocturn. Aquesta certificació, situa al Montsec entre els cinc indrets del món de major excel·lència per a l’observació del cel.