Senderisme al congost de Mont-rebei i camí de Finestres a Fet

A CAUSA DEL BAIX NIVELL D’AIGUA DE L’EMBASSAMENT DE CANELLES LES ACTIVITATS DE SENDERISME AL CONGOST DE MONT-REBEI (VAIXELL + SENDERISME), QUEDEN CANCEL·LADES.

L’ACTIVITAT DE SENDERISME DISPONIBLE ES EL CAMÍ DE FINESTRES A FET (VAIXELL PEL CONGOST DE FET I MURALLA DE FINESTRES + SENDERISME PEL CAMÍ DE FINESTRES A FET).

Els senders del congost de Mont-rebei, Montsec d’Ares i Aragó

Els senders senyalitzats (GR, PR i SL) a la serra del Montsec d’Aragó i al Montsec d’Ares a Lleida s’estructuren al voltant del sorprenent congost de Mont-rebei. Aquests itineraris senderistes recorren la serra del Montsec en totes direccions, aprofitant el pas d’antigues carrerades. Passejant per ells es podran descobrir i admirar veritables joies de caràcter natural i cultural. Visitarem indrets amagats i desconeguts d’altíssim interès natural i geològic; miradors estratègics que ens oferiran panoràmiques “de postal” esplèndides i inigualables; esglésies i ermites romàniques i fortificacions medievals que destaquen en el paisatge; petits pobles, molts d’ells abandonats, que ofereixen mostres d’arquitectura popular, defensiva i religiosa; fonts i brolladors generosos a les vores dels camins; coves fondes i laberíntiques; itineraris didàctics i interpretatius sobre fauna i botànica… tot caminat pels antics i històrics vials oberts en aquests idíl·lics paratges de la serra prepirinenca del Montsec.

Quina activitat per a fer el congost de Mont-rebei i Finestres a peu em recomaneu?

Les activitats estan agrupades per colors que indiquen el nivell de dificultat, basat amb el requeriment físic:

  • Activitats sense cap dificultat ni requeriment físic
  • Activitats amb una dificultat i requeriment físic baix
  • Activitats amb una dificultat i requeriment físic mitjà
  • Activitats amb una dificultat i requeriment físic mitjà alt

Recomanem les activitats de nivell groc i verd a les famílies amb nens i persones amb un nivell físic baix.

Caminant. Anada amb vaixell i tornada caminant

Amb Montsec Activa, podreu trobar totes les opcions per poder gaudir caminant d’aquest paratge únic, de la forma que més s’adapti a les vostres preferències:

  • El camí de Finestres a Fet: us portem amb vaixell fins a Finestres irealitzeu la tornada a peu, pel sender de Finestres a Fet. El trasllat des de l’embarcador de Montfalcó al de Corça, és amb vaixell.
  • Senderisme del congost: us portem amb vaixell fins el congost de Mont-rebei, realitzeu la caminada del sender furgat a la roca. Finalment us tornem amb vaixell.
  • El camí de la Pertusa: us portem amb vaixell fins el congost, i realitzeu la tornada a peu fins a la base nàutica de Corçà, on tindreu el vostre vehicle.
  • El camí d’Aragó: El camí d’Aragó: us portem amb vaixell fins el congost, realitzeu la tornada a peu, passant per les escales de Montfalcó. El trasllat des de l’embarcador de Montfalcó al de Corça, és amb vaixell.

Llistat d’activitats

Open chat
? Necessites ajuda?
? Hola, com et podem ajudar?