Altres excursions amb kayak

caiac en família

L’embassament de Canelles és un indret privilegiat per a la pràctica del kayak i canoa en aigües tranquil·les. 

Des de la nostre base de Corçà i navegant cap al sud, navegareu per congostos verges i salvatges on gaudireu de la natura i de la incomparable geologia del Montsec.

Oferim l'opció de fer les excursions amb o sense guia.

 

fetEl congost de Fet

Sortida des de la Base Nàutica de Corçà
APARCAMENT GRATUÏT

Ubicació Google Maps
https://goo.gl/maps/oMj3L8eY1U22

Descarrega com arribar a la Base Nàutica des de Àger

En conjunt, és potser l’excursió més bonica. El recorregut és de 14Km (anada i tornada), dels quals 5Km transcorren pel congost de Fet, entre impressionants penya-segats que es reflecteixen a l’aigua i ens ofereixen un espectacle suggeridor i canviant.
Just abans d’arribar a la sortida del congost trobem a la nostra esquerra un penya-segat de 80m d’alçada, en el que nien una colònia de voltors comuns que normalment estaran observant-nos des de les seves talaies.

  • Distància: 14Km
  • Dificultat: Mitjana-Baixa 

 

Veure l'itinerari a Google Maps

finestres-2La Muralla de Finestres

Sortida des de la Base Nàutica de Corçà
APARCAMENT GRATUÏT

Descarrega com arribar a la Base Nàutica des de Àger

La muralla de Finestres és una doble línia d’estrats verticals fruit d’un plegament, que contemplats, conformen un paisatge realment extraordinari. Entre les dues línies d’estrats hi ha l’ermita romànica de Sant Vicenç (s.XI) i les minses restes d’un castell medieval.
La primera part del recorregut transcorre pel congost de Fet i després es dirigeix a la Quadra de Blancafort. Són les restes d’un antic castell roquer que es construí aprofitant les balmes i forats naturals, protegint-los amb murs de pedra. Actualment, es poden observar alguns nius de voltors. Seguidament veurem davant nostre l’espectacular muralla  de Finestres. 

Es una excursió exigent per fer en una jornada si no sou palistes habituals. Ara be, com expedició de 2 dies, es apta per tothom

  • Distància: 22Km
  • Dificultat: Mitjana-Alta (en 1 jornada). Mitjana-Baixa (en 2 jornades)  

 

Veure l'itinerari a Google Maps 

guartEl congost de Guard

Sortida des de la Base Nàutica de Corçà
APARCAMENT GRATUÏT

Descarrega com arribar a la Base Nàutica des de Àger

La primera part del recorregut transcorre pel congost de Fet i després es dirigeix a la Quadra de Blancafort. Són les restes d’un antic castell roquer que es construí aprofitant les balmes i forats naturals, protegint-los amb murs de pedra. Actualment, es poden observar alguns nius de voltors.

Desviant-vos una mica de l’itinerari directe, podreu visitar la espectacular muralla de Finestres. 

Seguidament anirem cap el congost que forma el riu Guard just abans de desembocar en el Noguera Ribagorçana. És un preciós itinerari en el que navegareu pel estret congost de 20m d’amplada i en forma de ziga zaga, pasant pel barranc de Malpàs, amb una preciosa cascada d’aigua.

Es una excursió exigent per fer en una jornada si no sou palistes habituals, mes encara si us desvieu per anar a Finestres. Ara be, com expedició de 2 dies, es apta per tothom

  • Distància: 30Km. 36Km (si us desvieu per visitar Finestres)
  • Dificultat: Alta (en una jornada). Mitjana (en 2 jornades)  

 

Veure l'itinerari a Google Maps

 

Tipus de kayak Lloguer 1 dia Lloguer 2 dies
Individual 30 € 45 €
Doble 50 € 75 €
Familiar 2+1 nen* 60 € 90 €
Familiar 2+2nens* 65 € 98 €
* Solament nens menors de 10 anys
CONSULTEU LES OFERTES DEL MES